Massagetechnieken In de Roos


Waterlelie

Anti-stress massage >>

Ritmische ontspanningsmassage >>

Stoelmassage >>


Hotstone massageAnti-stress massage

In deze massage wordt het beste van verschillende massagevormen (ritmische, ayurvedische, Chinese en Indonesische massage) gecombineerd tot een buitengewone weldadige massage.

De massage wordt op de cliënt afgestemd naar gelang de klachten en /of wensen.

Anti-stress massage
Deelmassage 30 minuten 35,-
Lichaamsmassage  60 minuten  57,50
Lichaams- en gezichtsmassage en voetenbad  90 minuten  80,-
Bodywrap ontgiften van het lichaam 120 minuten 110,-
^- terug naar overzicht massages -^

Ritmische ontspanningsmassage

MassageDe vitaliserende lichaamsmassage die “In de Roos” wordt toegepast is gebaseerd op ritme. Alles wat levend is draagt ritme.

Tijdens de massage worden de levenskrachten versterkt, door ritmische massage bewegingen. Dit stimuleert de afvoer van afvalstoffen en de doorstroming van levenskrachten. De massage werkt o.a. regulerend op de ademhaling, hartslag, spijsvertering en op het slaap- en waakritme.

Harmonisatie

De massage wordt gekenmerkt door een zachte harmonieuze aanraking en door ritmische vloeiende bewegingen, waarbij in en uitademing centraal staan. Deze harmoniserende massage heeft een stimulerende invloed op de gehele mens en heeft een preventieve, regenerende en opbouwende werking.

Vitaliserende massage
Vitaliserende massage 30 minuten 35,-
Vitaliserende massage 60 minuten  57,50
Vitaliserende massage 90 minuten  80,-

^- terug naar overzicht massages -^


Stoelmassage

StoelmassageStoelmassage is een verkorte, eenvoudig toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shiatsu methode(acupressuur). Het is een ontspannende massage van de nek, schouders, hoofd, rug, armen en handen.

Tijdens de behandeling oefent de stoelmasseur druk uit op een serie acupressuurpunten die de interne energiehuishouding beïnvloeden. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en wordt de doorbloeding gestimuleerd.

Preventief

De behandeling duurt twintig minuten. Stoelmassages werken preventief. Ze zijn bedoeld om spanningsklachten (klachten zoals RSI en stress die kunnen ontstaan als gevolg van een hoge werkdruk of een niet optimale werkhouding) te voorkomen.

Massagestoel

De behandelingen, waarbij de kleren gewoon aan blijven, worden uitgevoerd in een speciale massagestoel die alle ledematen goed ondersteunt. Een stoelmassage zorgt voor ontspanning en geeft een hoop extra energie.

^- terug naar overzicht massages -^