Alqvimia behandelingen

VoetenbadHoogwaardige Natuurlijke Cosmetica

El Taller de Alqvimia, letterlijk vertaald “de werkplaats van de Alchemist” is gevestigd in de Spaanse Pyreneeën. Hier wordt de eeuwenoude kennis van de Spaanse leer van geuren, aromatherapie, cosmetica en alchemie samengebracht.

Zuiverheid

Alqvima voegt aromatherapieën en plantkunde samen om 100% natuurlijke cosmetica te maken, waarvoor zij wereldwijd de meest zuivere ingrediënten selecteren. De producten van Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, temidden van de natuur.

Een spirituele kijk op schoonheid

Geheel in de lijn met de alchemisten, is de menselijke schoonheid voor Alqvimia meer dan alleen het gebruik van een crème. Schoonheid komt van binnenuit en wordt gedragen door een positieve instelling. Iemand die innerlijk in balans is, straalt dat ook naar buiten toe uit. De effectieve, krachtige producten brengen lichaam en geest in balans en geven u innerlijke kracht.

Alqvimia behandeling Behandeling bevat Duur Kosten
Behandeling Deluxe
Gezicht & Lichaam
Voetenbad, voetmassage, reinigen, peeling, masker, gezichtsmassage, intensief gezichtsmasker, arm- en handmassage, dagverzorging, rugmassage 120 min. 90,-
Lichaamsmassage met Alqvimia oliën Alqvimia 60 min. 57,50